BURSA / OSMANGAZİ - Mümin Canbaz Anaokulu

Ara

A sınıfı öğrencileri "Nefes" yarışmasında arkadaşları ile yarışarak eğlenceli Vakit geçirdiler.

Ara

Çiçekler sınıfı olarak; 2024 yılının sizlere sağlık, huzur, bereket ve başarı getirmesini diliyoruz. Nice yıllara..

Ara

D sınıfı öğrencileri sihirli boyama etkinliği gerçekleştirdi. Aile katılımlı yapılan etkinlikte öğrencilere kimsenin onlara izinsiz dokunamayacağı kazanımı kazandırıldı.

Ara

Anasıfı F şubesi öğrencileri Dilimizin zenginlikleri kapsamında NOKTA ile ilgili sanat etkinlikleri gerçekleştirdi.

Ara

A sınıfı öğrencileri sağ beyin ve sol beyinlerini aynı anda kullanmaya yönelik egzersizler yaptı.

Ara

Anaokulu C sınıfı, 2024 senesinde girecekleri yeni yaşlarından dolayı "1 Yaş Daha Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenleri eşliğinde pasta kesen çocuklar, eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edip oynadılar.

Ara

Anaokulu B sınıfı, 2024 senesinde girecekleri yeni yaşlarından dolayı "1 Yaş Daha Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenleri eşliğinde pasta kesen çocuklar, eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edip oynadılar.

Ara

Anaokulu A sınıfı, 2024 senesinde girecekleri yeni yaşlarından dolayı "1 Yaş Daha Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenleri eşliğinde pasta kesen çocuklar, eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edip oynadılar.

Ara

Okul müdürümüz Nihat Öner,  Öğretmen Yazarlar Ailesi ile birlikte Osmangazi İlçe milli Eğitim Müdürümüz Sn Metin Sezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ara

Anaokulu F sınıfı, 2024 senesinde girecekleri yeni yaşlarından dolayı "1 Yaş Daha Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenleri eşliğinde pasta kesen çocuklar, eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edip oynadılar.

Ara

Anaokulu E sınıfı, 2024 senesinde girecekleri yeni yaşlarından dolayı "1 Yaş Daha Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenleri eşliğinde pasta kesen çocuklar, eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edip oynadılar.

Ara

Anaokulu D sınıfı, 2024 senesinde girecekleri yeni yaşlarından dolayı "1 Yaş Daha Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenleri eşliğinde pasta kesen çocuklar, eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edip oynadılar.

Ara

Yeni alınan kararlar doğrultusunda koridorumuzu boyadık.

Bu aşamadan sonra bir sınıfın boyanması, iki sınıfa parke döşenmesi ve idare odasının hazırlanması aşamalarını hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz.

Öğle grubu öğretmenlerimiz

Sabah Grubu öğretmenlerimiz