BURSA / OSMANGAZİ - Mümin Canbaz Anaokulu

Şbt

G sınıfı öğretmenimiz Saliha Karakuzu, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıfta öğrencilerle kilim dokudu.

Şbt

A sınıfı öğretmeni Esra Irma, Dilimizin Zenginlikleri kapsamında sınıfta hazırladığı Karagöz Hacivat kuklaları ile sınıftaki öğrencilerine eğlenceli bir gösteri sergiledi.

Ock

B sınıfı öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aile katılımlı etkinlik gerçekleştirdi.

Ock

F sınıfı öğrencilerinin verem farkındalığını artırmaya yönelik birbirinden farklı ve öğretici etkinlikler yapıldı.

Ock

D sınıfı öğrencilerinin Verem farkındalığını oluşturmak adına sınıfta verem ile ilgili video izletildi. Etkinlikler yapıldı.

Ock

A sınıfı öğrencilerinin verem farkındalığını oluşturmak adına sınıfta verem hastalığının aşısı BCG hakkında video seyrettirildi ve aşı boyama etkinliği yapıldı.

Ock

D sınıfımızda Zeliha öğretmen tarafından Dilimizin zenginlikleri projesi Büyüteç kitabı okundu.  Kitap okunduktan sonra öğrenciler ile veliler kendi kitaplarini kendileri tasarladı.

Ock

Ece Koca ve Serhat Koca' nın sunduğu"Dedektif Kardeşler" Tiyatro Oyununda Öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Ock

Esra öğretmenimiz tarafından öğrencilere Yedi taş kitabı okundu. Çocukların anlamını bilmediği 5 kelime tespit edilip kelimelerin anlamları görsellerle anlatıldı. Çocuklara 7 taş dağıtılıp üstüne nesneler çizilip onların boyanmaları  ile etkinlik sonlandırıldı.

Ock

Şefiye öğretmen, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle Kavram bildiren sözcükler haritası yaptı.

Ock

Öğrencilere maket inekten önce süt sağmayı öğreten Esra öğretmenimiz, daha sonta öğrencilerle yoğurt mayaladı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi hakkında velilere bilgilendirme yapan Fatma Öğretmen, daha sonra velilerimize büyüteç kitabını okuyarak çocuklar ile kitabın içindeki bilinmeyen kelimeler hakkında sohbet etti. Çocuklar, aileleri ile birlikte milli eğitim bakanlığımızın gönderdiği kitapları incelediler ve son olarak  çocuklar, aileleri ile birlikte iki sayfalık bir kitap oluşturdular.

Ara

F sınıfı öğrencileri 2023 ün son iş gününde Yılbaşı kartı hazırlayarak yeni yıla hoşgeldin dediler